Leguma Apio

 

leguma apio e1331999913847 e-Pedia

Apio este o leguma – condiment foarte populara in Europa; frunzele sunt tocate si folosite similar patrunjelului, iar tija se foloseste in supe si alaturi de sosuri ca si garnitura pentru a imbunatati aroma si gustul.

De asemenea, este folosita foarte mult in arta culinara, iar datorita continutului in vitamine (A, complexul B, C, K, PP) si minerale este un excelent remediu pentru prevenirea si tratarea anumitor afectiuni (boli de piele, intoxicatii, reumatism).

Are de asemenea rol depurativ, cunoscuta fiind utilitatea sa in a curata si dezintoxica organismul.

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

Lasă un comentariu

Sergiu

Sergiu

As dori sa stiu la preparate se poate folisi?

accesliber

accesliber

@Sergiu: Leguma Apio se poate folosi la preparate ca inlocuitor al patrunjelului si telinei.

%d blogeri au apreciat: