Secrete socante despre companiile farmaceutice

Ce stim noi de fapt despre companiile farmaceutice? Ca acestea creeaza medicamente pentru a ne trata boala si ca datorita lor ne vindecam, sau daca nu mai este posibil, ne prelungim viata cu cativa ani?

Daca e sa ne luam dupa mai multe teorii care circula in lumea intreaga, ar trebui sa stim ca traim intr-o falsa informare.

Mai multi conspirationistii ai teoriilor sustin ca de fapt companiile farmaceutice nu sunt altceva decat banci de tratamente care incaseaza miliarde. Mai exact, acestea ar vinde pastile care nu vindeca boala oamenilor, ci o intretin pentru un termen mai lung. De fapt, acesta ar fi si scopul lor de a-si umple buzunarele.

Poi daca s-ar trata toti oamenii bolnavi, de unde le-ar mai intra lor in conturi miliarde? Fiindca odata ce te-ai tratat, e normal sa nu mai cumperi medicamente.

Mai mult, se spune ca aceste companii farmaceutice au incercat dintotdeauna sa elimine de pe piata remediile naturale pentru ca alternativele create in laborator sunt mult mai scumpe si aduc mai multi bani.

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

%d blogeri au apreciat: