De unde vin elicopterele negre si care este scopul lor?

Oamenii, animalele cat si vegetatia au avut de suferit de-a lungul timpului din cauza acestor misterioase elicoptere negre. Dar de unde provin acestea si care este scopul lor?

Mai multe teorii lansate de catre conspirationisti sustin ca elicopterele negre sunt un fenomen extraterestru sau apartin guvernului SUA.

7 mai 1944 se poate descrie ca fiind ziua neagra pentru un adolescent care a fost urmarit timp de 45 de minute de catre un elicopter negru, iar persoanele imbracate in negru care se aflau in interiorul acestuia, l-au facut pe tanar sa alerge in toate directiile pentru a evita gloantele venite din partea acestora. Adolescentul nu si-a putut explica niciodata de ce a fost atacat de sinistrul aparat zburator.

O alta intamplare a avut loc cateva saptamani mai tarziu cand un elicopter negru a atacat o masina cu cativa oameni. Animalele si vegetatia unei ferme din Nevada au fost distruse tot de un elicopter.

Daca aceste elicoptere negre apartin guvernului, de ce oare sunt folosite impotriva cetatenilor in scopuri negative? Ce mesaje vrea sa transmita guvernul sau ce experiment incearca?

Iar daca aceste aparate apartin extraterestrilor, din ce oare sunt construite de au putut ajunge pe Pamant? Nu cumva extraterestrii au un cuibusor al lor pe Terra?

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

%d blogeri au apreciat: