Adolf Hitler a fugit sau s-a sinucis?

Cu putin timp in urma au fost realizate niste teste asupra presupusului craniu al lui Hitler, iar rezultatele au aratat ca respectivul craniu apartine mai degraba unei femei. Acest lucru inseamna ca am trait cu totii in minciuna crezand ca Hitler s-a sinucis, ci mai degraba s-a refugiat intr-o alta tara.

Unii conspirationisti cred ca acesta ar fi fugit in Argentina cu submarinul, impreuna cu ofiterii nazisti responsabili pentru Holocaust, luand cu el si rezervele de aur furat de nazisti.

O teorie spune ca Hitler a fugit cu submarinul in Antarctica, unde isi construise o baza secreta.

O alta teorie sugereaza ca Hitler s-ar fi refugiat pe Luna. Nazistii au dedicat ani buni dezvoltarii de arme complexe si sofisticate, inainte de sfarsitul razboiului, iar printre ele s-au numarat si rachete. Exista persoane care cred ca una dintre aceste rachete a fost folosita pentru a-l transporta pe Fuhrer in spatiu, pentru a locui intr-o colonie secreta de pe Luna.

Cert este ca daca Hitler nu s-a sinucis si a fugit, nimeni nu ar putea sa-l mai vada in ziua de azi fiindca ar fi avut varsta de 120 de ani.

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: