Nu exista incalzire globala

Cat de adevarate sunt rezultatele oamenilor de stiinta despre incalzirea globala? Nu cumva acestia sustin ca Pamantul este intr-o continua incalzire din cauza unor interese?

Numerosi sceptici sunt de parere ca incalzirea globala nu exista deoarece nu sunt dovezi care sa indice ca Pamantul se incalzeste intr-o maniera considerabila, ci este doar o fluctuatie normala de temperatura.

Conform unei teorii, conceptul de incalzire globala a fost lansat de catre ONU, in scopul de a impiedica Occidentul si SUA sa-si dezvolte industria, ajutand in schimb pietele din Brazilia, China si India.

Altii afirma ca incalzirea globala este un adevar convenabil de care se folosesc cercetatorii si cei implicati in protectia mediului pentru a obtine mai multa finantare, complot la care participa si mass-media pentru a-si garanta stiri care sa le aduca venituri importante.

Minciuna despre incalzirea globala este sustinuta cu tarie si de catre guvern pentru a putea impune taxe mai mari companiilor si indiviziilor mai docili.

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

%d blogeri au apreciat: