Michael Jackson si-a inscenat moartea?

Pe data de 25 iunie 2009 milioane de fani ce il iubeau pe Michael Jackson si melodiile lui, au primit vestea cumplita ca acesta decedase in urma unui stop cardiac. Tragedia i-a facut pe mai multi fani ai artistului sa se sinucida pentru a-l sustine si ai asculta piesele live si in viata de apoi. Insa marele cantaret chiar a murit din cauza unor probleme de sanatate sau si-a inscenat moartea?

Multi cred ca Michael Jackson e inca in viata si si-ar fi inscenat moartea din cauza situatiei financiare dezastruoase. In pofida faptului ca a vandut 61 de milioane de albume doar in SUA, se zvonea ca acest artist cu probleme avea datorii de peste 400 de milioane de dolari in clipa presupusei sale morti.

Reputatia artistului cat si decaderea financiara a inceput din momentul in care a fost acuzat de molestarea unor copii. Aceste acuzatii l-au facut pe Michael Jackson sa se imprumute sume exorbitante din banci pentru a-si plati avocati de rang inalt si pentru a mitui presa sa scrie articole pozitive la adresa lui.

Singura solutie pentru a-si lichida aceste datorii era sa isi insceneze moartea, continuand, in acelasi timp, sa incaseze venituri din drepturi de autor.

Se crede ca a zburat peste granita la scurt timp dupa presupusul sau atac de cord, printre destinatiile posibile numarandu-se Mexicul si Europa de Est, unde se crede ca si-a asumat o noua identitate.

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

%d blogeri au apreciat: