Printesa Diana si iubitul ei Dodi traiesc?

Poate ca printesa Diana si iubitul ei Dodi al-Fayed nu au murit. Exista intotdeauna si posibilitatea ca cei doi sa-si fi inscenat moarta si sa se fi retras pe o insula pustie, departe de paparazzi, alaturi de Elvis si Michael Jackson despre care conspirationistii cred ca inca traiesc.

Un adept al conspiratiilor crede de cuviinta ca atata timp cat o alta personalitate precum Maica Tereza a fost depusa, inainte de a fi inmormantarea, intr-un sicriu mare de sticla pentru a putea fi vazuta de toata lumea, asa ar fi trebuit sa se intample si cu Diana si Dodi. Insa sicriul printesei Diana a fost inchis, iar cel al lui Dodi nici macar nu a fost vazut vreodata. Argumentul oficial a fost ca fetele lor erau prea desfigurate pentru a putea fi privite intr-un cosciug deschis.

Poate cel mai suspect fapt este ca Diana a marturisit pentru Daily Mail, cu doar sase ore inainte de a muri, ca intentiona sa se retraga din viata publica. Ei bine, cu siguranta a reusit. Nu vom sti niciodata daca accidentul a fost o impresionanta scena a mortii din care s-a retras intr-o intimitate fericita sau daca a fost o incercare de a-si inscena moartea, care a decurs ingrozitor de prost. In masura in care operatiile estetice permit acest lucru, ar merita, poate, sa cautam o ruda indepartata, uimitor de frumoasa, care vine sa-i viziteze copii Dianei.

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

%d blogeri au apreciat: