Protocoalele inteleptilor Sionului pentru cucerirea lumii

Protocoalele inteleptilor Sionului pentru cucerirea lumiiProtocoalele inteleptilor Sionului este un document care i-a facut pe multi lideri ai secolului XX sa recurga la nimicirea evreilor pentru ca in acest act se regaseau instructiuni despre cum evreii pot controla lumea prin intermediul finantelor, razboiului si religiei.

Prima aparitie a acestor documente a fost inregistrata in Rusia, la inceputul secolului XX. Tot acolo a fost publicata in cursul urmatorului deceniu, in diverse formate. Aceasta cercetare stabileste o legatura intre aparitia documentelor si convingerea tot mai raspandita ca evreii se aflau in spatele suferintelor pe plan intern si extern al tarii, fiind responsabili, in special, de pierderea razboiului ruso-japonez din 1905.

Adolf Hitler este liderul care a dat cea mai mare atentie acestui document, drept pentru care s-a folosit de el pentru a justifica persecutia evreilor.

Dar daca protocoalele inteleptilor Sionului au fost doar niste documente realizate de liderii din acea perioada si date publicitatii pentru a-i face pe oameni sa creada ca intradevar este nevoie de exterminarea evreilor?

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: