Criza economica cauzata de un clan secret

Criza economica cauzata de un clan secretConform unei teorii a conspirationistilor, un grup din umbra, din care fac parte unii dintre cei mai bogati oameni din lume, politicieni de top, persoane din elita afacerilor si membrii ai celor mai puternice aristocratii, a fost responsabil de criza financiara, care a fost orchestrata in cadrul unui plan de a prelua stapanirea asupra lumii.

Presupusa activitate a acestei Noi Ordini Mondiale, al carei scop este sa creeze un guvern fascist care sa controleze intreaga lume, a fost urmarita de-a lungul secolelor si se afla, dupa cum se crede, in spatele razboaielor, epidemiilor si a dezastrelor naturale majore. Se presupune ca influenta s-a a ajuns sa contamineze fiecare culoar al puterii, acest grup fiind capabil sa creeze artificial recesiunea folosindu-se de Banca Centrala a SUA.

Altii cred ca de vina pentru criza economica este SUA datorita imprumuturilor ipotecare masive.

Cert este ca acest colaps economic al secolului XXI a dus in faliment multe companii internationale puternice. Dar se mai stie si ca multe alte companii profita de pe urma acestei situatii.

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: