Lumea ascunsa din interiorul Pamantului

Lumea ascunsa din interiorul PamantuluiSunt persoane care sustin ca, de fapt, Pamantul este gol pe dinauntru si ca in interior traiesc oameni sau extraterestri. Adeptii acestei teorii cred ca sunt intrari secrete care duc spre centrul Pamantului, iar acestea ar fi situate in zona polilor, explicandu-se in acest fel de ce se observa aurora boreala sau aurora australa la poli. Se presupune ca interiorul Pamantului ar fi luminat de un soare, mai mic decat cel al nostru, dar suficient de puternic incat sa lumineze toata zona si sa emane caldura.

Unii afirma ca interiorul Pamantului ar fi populat de nazisti care au descoperit o cale de acces in aceasta lume secreta, exact inainte de prabusirea celui de-Al Treilea Reich si asteapta momentul oportun pentru a ataca lumea de la suprafata.

O alta teorie este ca sub Pamant traiesc creaturi extraterestre care folosesc centrul Pamantului drept baza.

Nu ne putem explica insa faptul cum de nu am reusit sa descoperim pana acum intrarile spre interior daca acolo traiesc oameni. Sau poate ca acestea au fost descoperite, insa guvernul american doreste sa tina ascunse aceste informatii, asa cum nu doreste sa impartaseasca populatiei nimic din ceea ce stie despre OZN-uri.

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

%d blogeri au apreciat: