Petrelul (Pelecanoididae)

Petrelul Magellan, Pelecanoides magellanicus

Sunt animale de talie mica, cu ciocul si coada scurta. Aripile nu depasesc penele subcaudale. Se scufunda cu usurinta in apa si clocesc in viziuni facute pe tarmul marilor. Se hranesc cu animale marine. Sunt raspandite in oceanele emisferei sudice.

Petrelul Magellan (Pelecanoides magellanicus) (inaltime 20 cm) este raspandit in sudul Atlanticului si in Oceanul Indian. Deasupra corpului este negru, iar dedesubt are penajul alb.

A fost articolul de ajutor?

0 / 0

%d blogeri au apreciat: