Cocorul sarus (Grus antigone)


Cocorul sarus

Cocorul sarus (inaltime 190 cm) este cel mai mare dintre cocori. Traieste in nordul Indiei si duce o viata monograma foarte durabila. Se hraneste cu soareci, serpi si insecte. Cenusiu la penaj, ca si alti cocori, are obrajii si o parte a gatului rosie.



Categorii:Animale

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: