Prepelita cu creasta (Rollurus roulroul)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Prepelita cu creasta

Prepelita cu creasta (inaltime 27 cm), raspandita in tinuturile indo-malaieze, se hraneste cu seminte, boabe, insecte pe care le cauta scurmand cu picioarele in frunzele cazute. Coloritul penajului este negru cu reflexe verzui pe spate si albastrui pe partea inferioara. Pe cap are o creasta de pene roscate. Se domesticeste usor.

Lasă un comentariu