Eretele de stup (Circus aeruginosus)


Eretele de stup

Eretele de stup (inaltime 48-56 cm) traieste prin preajma baltilor, mai comun fiind in Delta Dunarii. Masculul are penele brun-roscate, cenusiu pe aripi si coada, femela fiind cafenie cu capul si bordurile aripilor albicioase. Cuibareste in stuf. Iarna migreaza in Africa centrala si de nord-vest si in sud-vestul Asiei. In iernile blande se intalnesc la noi unele exemplare nordice.



Categorii:Animale

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: