Eretele sur (Circus pygargus)


Eretele sur

Eretele sur (inaltime 44 cm) traieste in regiunile noastre de stepa si cuibareste pe sol. Penajul masculului este cenusiu avand varfurile aripilor si o banda pe dosul lor negre, iar femela cafenie. Se hraneste indeosebi cu rozatoare. Toamna migreaza spre tinuturile de iernare din Africa, la sud de Sahara.



Categorii:Animale

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: