Vulturul de mare (Haliaeetus pelagicus)


Vulturul de mare

Vulturul de mare (inaltime 120 cm) traieste in peninsula Kamceatka si insula Sahalin, din Oceanul Pacific, si se hraneste cu iepuri si pesti. Coloritul corpului este cafeniu, cu umerii si varfurile aripilor, penajul coapselor si coada ale.



Categorii:Animale

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: