Harpia (Harpia harpyja)


Harpia

Harpia (inaltime 80-95 cm) este un rapitor foarte puternic si feroce, raspandit in America de Sud. Spatele si un guler pe piept sunt cafenii, iar capul si partea inferioara albicioase. Se hraneste cu maimute si lenesi, dar ataca si turmele de oi. Traieste in padurile dese din vecinatatea apelor.



Categorii:Animale

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: