Soimuletul de seara (Falco vespertinus)


Soimuletul de seara

Soimuletul de seara (inaltime 30 cm) cuibareste la noi in palcurile de arbori din mijlocul regiunilor cultivate, adesea in colonii mixte cu ciorile de semanatura. Masculul adult este cenusiu-inchis cu penele abdomenului, subcodalele si ale coapselor ruginiu aprins; femelele sunt albastrui, patat pe spate, roscate pe piept. Toamna migreaza pentru a ierna in Africa de sud si de est.



Categorii:Animale

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: