Cucul pestrit (Clamator glandarius)


Cucul pestrit

Cucul pestrit (inaltime 40 cm) traieste in sudul Europei si in nord-vestul Africii si sud-vestul Asiei. Are corpul de culoare cenusiu cu pete mai deschise, iar pieptul albicios. Depune ouale in cuiburile altor specii. Ierneaza in Africa centrala.



Categorii:Animale

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: